Despre C•RE

Echipa C•RE a fost formată în 2018, deși activitatea noastră a început cu adevărat în 2014 într-un cadru mult mai restrâns.

Dorința de a aduce tot mai mulți specialiști și nu generaliști a fost o prioritate încă de la începutul formării noastre ca echipă, dorind să avem antrenori care să se ocupe de situații specifice pentru a oferi soluții clare cu fundament științific.

Viziunea noastră este să fim mai mult decât o simplă sală de fitness în care să se antreneze lumea. Noi dorim să fim implicați în dezvoltarea unei comunități de oameni sănătoși alături de care, de asemenea, să fim implicați în ajutarea comunității.

Astfel, ne-am promis cel putin un eveniment caritabil anual astfel încât să fim alături de cei care au nevoie de ajutorul nostru.

Vă mulțumim tuturor celor care sunteți alături de noi în misiunea noastră de a face lumea mai sănătoasă „one rep at a time”.

Paul Potora

Fondator, Antrenor Personal și Dietetician

Fondator, Dietetician și Personal Trainer

Potora Paul

C•RE a fost un vis încă din adolescență care s-a născut dintr-o frustrare: nu suportam aglomerația, mizeria și dezordinea din sălile clasice de antrenament.

Îmi doream o sală din care să ies cu zâmbetul pe buze indiferent cât de proastă mi-a fost ziua, un loc unde să mă pot antrena și să mă simt în largul meu, alături de oameni care au un singur scop: să obțină rezultate.

Core este unul dintre cele mai dragi proiecte ale mele în care am investit o mare parte din viața mea alături de un grup de oameni dedicați și pasionați de fitness și sănătate.

Deși am început cu doar un set de kettlebells, un TRX si o saltea, antrenând în diferite locuri ale Clujului, azi ne mândrim cu o sală de fitness modernă și bine echipată.

Principalul nostru obiectiv este de a oferi soluții problemelor cu care se confruntă clienții, fie din punct de vedere nutrițional cât si din punct de vedere al antrenamentelor și a recuperării.

Din punctul nostru de vedere, cel mai important lucru pe care îl poate învăța un client de la noi este de a fi independent și de a se descurca o viață întreagă bazăndu-se pe principiile pe care le va învăța alături de noi.

Sper ca experiența voastră să fie la fel de placută precum a noastră.”

Echipa Noastră

Antonio Rosca

Antrenor Personal

Irina Trifan-Râșteiu

Antrenor Personal

Vlad Munte

Antrenor Personal

Răzvan Vâlcelean

Antrenor Personal

Tania Potora

Antrenor Personal și Specialist Pre/Post Partum

Leonard Dan

Antrenor Personal și Kinetoterapeut

Gianina Avram

Antrenor Personal și Dietetician

Mara Ichimescu

Antrenor Personal și Dietetician

Răzvan Dan Ene

Antrenor Personal

Ioana Popa

Dietetician/Nutriționist

Călin Coța

Antrenor Personal