Paul Potora

Fondator, Antrenor Personal și Dietetician

Fondator, Dietetician și Personal Trainer

Potora Paul

C•RE a fost un vis încă din adolescență care s-a născut dintr-o nevoie: nu suportam aglomerația și dezordinea din sălile clasice de antrenament.

Îmi doream o sală de antrenament din care să ies cu zâmbetul pe buze indiferent cât de proastă mi-a fost ziua, un loc unde să mă pot antrena și să mă simt în largul meu, alături de o comunitate de oameni faini.

Core este unul dintre cele mai dragi proiecte ale mele în care am investit o mare parte din viața mea alături de un grup de oameni dedicați și pasionați de fitness și sănătate.

Deși am început cu doar un set de kettlebells, un TRX si o saltea, antrenând în diferite locuri ale Clujului, azi ne mândrim cu două studio-uri de personal training moderne și bine echipate.

Principalul nostru obiectiv este de a oferi soluții problemelor cu care se confruntă clienții, fie din punct de vedere nutrițional cât si din punct de vedere al antrenamentelor și a recuperării.

Din punctul nostru de vedere, cel mai important lucru pe care îl poate învăța un client de la noi este de a fi independent și de a se descurca o viață întreagă bazăndu-se pe principiile pe care le va învăța alături de noi.

Sper ca experiența voastră să fie la fel de placută precum a noastră.”

Echipa Noastră

Antonio Rosca

Antrenor Personal

Irina Trifan-Râșteiu

Antrenor Personal

Vlad Munte

Antrenor Personal

Răzvan Vâlcelean

Antrenor Personal

Tania Potora

Antrenor Personal și Specialist Pre/Post Partum

Leonard Dan

Antrenor Personal și Kinetoterapeut

Gianina Avram

Antrenor Personal și Dietetician

Mara Ichimescu

Antrenor Personal și Dietetician

× Salut! Cu ce te putem ajuta?