Cine suntem

Core Fitness SRL, cu sediul in Cluj Napoca, Romania, str. Dr. V. Babes nr 33, ap II C.

Website: https://www.corefitness.ro.

 

Ce date cu caracter personal colectam si de ce.

Comentarii

Cand un vizitator lasa un comentariu pe website-ul nostru, noi colectam datele din formularul de comentarii si IP-ul vizitatorului astfel incat sa putem sa impiedicam posibilitatea spamurilor.

Un sistem anonym creat de la adresa dumneavoastra de email (numit si hash) s-ar putea sa fie folosit pentru serviciul Gravatar. (politica serviciilor Gravatar or se poate gasi aici: https://automattic.com/privacy/).  Dupa acordul comentarului dumneavoastra, poza dumneavoastra de profil va fi publica in contextul comentariului dumneavoastra.

Formularele de contact

Cand ne contactati, vom avea acces la numarul de telefon si adresa de email pe care o furnizati pentru a lua legatura cu dumneavoastra.

Cookies

In cazul in care doriti sa lasati un comentariu pe website si alegeti ca numele si adresa de email sa fie salvate acestea vor fi retinute timp de un an.

 

Cu cine impartim datele dumneavoastra

Nu vom vinde si nici nu vom divulga datele dumneavoastra cu alte persoane fizice sau juridice.

 

Cat timp retinem datele

In cazul adaugarii unui comentariu, acesta impreuna cu datele sale sunt retinute definitiv, pentru a putea sa recunoastem si sa aprobam orice comentariu de tip follow-up in mod automat, in loc sa le tinem intr-o coada de asteptare.

Pentru utilizatorii care se inregistreaza pe site (daca exista), retinem toate informatiile personale pe care le precizeaza in profil. Toti utilizatorii pot vedea, edita sau sterge datele lor personale oricand (exceptie numele de utilizator). Administratorii site-ului pot de asemena sa vada si sa editeze aceste informatii.

 

Ce drepturi aveti asupra datelor dumeavoastra

In cazul in care ati lasat un comment, puteti sa cereti ca datele dumneavoastra sa fie sterse in afara datelor cu caracter administrativ, legal sau cu motive de siguranta.

 

Unde vom trimite datele dumneavoastra

Comentariile vizitatorilor vor fi trecute printr-un sistem automatizat de detectare a spamului.

 

Datele dumneavoastra de contact

Datele dumneavoastra de contact vor fi folosite strict pentru a lua legatura cu dumneavoastra. Aceste date nu vor fi folosite pentru campanii de marketing.